Ervaringen van onze klanten

 • Lees hier wie u voor gingen en wat onze klanten vinden.

   

  Bij ons is er een complete Aluminium Hefschuifpui geplaatst. Enorm fijne gasten die kritisch zijn op hun eigen werk. Tot in de puntjes alles uitgewerkt en waar bouwtechnisch aan het huis een uitdaging naar voren kwam, haalde zij het nodige balkwerk uit de bus en maakte alles passend. De werkomgeving is netjes achtergelaten en het eindresultaat met elkaar goed nagekeken. Deze mensen weten wat ze doen, denken met je mee en zorgen dat het goed komt! Enorm bedankt!

  Patty en Lars, Moordrecht

   

  Deze week zijn er bij ons 3 kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en al het houtwerk en boeiboorden (buiten) vervangen door Keralit. Dennis en Richard waren ingehuurd via Belisol. Belisol liet steken vallen, maar die werden ruimschoots goed gemaakt door Dennis en Richard! Hun precisie en vakmanschap hebben ervoor gezorgd dat het er nu prachtig uitziet! Wij zijn superblij en trots op het eindresultaat! Dank jullie wel!

  John en Swanique Wijnhovn, Hellevoetsluis

   

  Afgelopen week alle kozijnen laten vervangen naar K Vision kozijnen. Wij zijn  super tevreden met het resultaat. Prachtige voordeur aangemeten naar onze wensen. Alles ziet er top uit. Hele mooie afwerking. Dit was een staaltje vakmanschap. Deze mannen verstaan hun vak, een echte aanrader om door dit bedrijf je kozijnen te laten plaatsen. Thnx Dennis en Richard!

   Rik en Irene Valstar, Lisse

   

  Vorig jaar hebben wij de ramen aan de voorkant van ons huis vervangen door kunstof kozijnen. Het ziet er prachtig uit, alles is mooi afgewerkt. Er is keurig gewerkt, volgens afspraak in een gezellige sfeer en voor een goede prijs. Wij hebben dan ook besloten om binnenkort ook de ramen aan de achterkant te laten vervangen door “Goudse Kozijnen”. Een aanrader!

  Dhr. van Beelen, Katwijk

   

  Een nieuwe voordeur is een behoorlijk spannende en belangrijke investering, die in een dag goed moet gaan. Erg spannend! De goudse kozijnen plaatste keurig de voordeur en werkte alles netjes af! Al met al ging het plaatsen van de deur en de ramen vlekkeloos. Als er nog meer moet worden gedaan komen wij zeker terug!

  Dhr. Wiedlewsky, Gouda

 • Deel hier uw ervaring!